Atarashii Leraren

Gediplomeerde leraren met jarenlange ervaring en passie voor de sport! Naast deze gediplomeerde leraren zijn er vaak assistenten die onder supervisie helpen bij de lessen. Op deze manier krijgen alle leerlingen ruim aandacht en begeleiding.

Wie is wie?

Ronald Renes

Eigenaar en hoofdleraar van Atarashii

Het karate is altijd belangrijk geweest in mijn leven. Het heeft mij zelfvertrouwen gegeven en mijn motoriek, souplesse en concentratie verbeterd. Dat geef ik graag aan mijn leerlingen door. Ik ben zelf in 1974 bij Dick van Soest in Utrecht begonnen met de sport. Sinds 1981 geef ik karatelessen aan jeugd en volwassenen. Meisjes en jongens, vrouwen en mannen. Hiernaast geef ik clinics aan leerlingen op basis- en middelbare scholen.

Marcel Hoogland

Ik breng je met plezier karatetechnieken bij. Hierbij vind ik het een uitdaging om je enerzijds mooie en realistische gevechtscombinaties aan te leren en anderzijds om jou de meest eenvoudige technieken zo perfect mogelijk uit te laten voeren.

Frans Wilson

Assisteert in Houten bij de jeugd.

We houden de lessen luchtig door ook spelletjes te doen. Deze staan altijd in dienst van technieken die belangrijk zijn bij karate zoals oog-hand coördinatie of goed ontwijken. Zo draagt zelfs een partijtje trefbal bij aan de karate-vaardigheden. Ik vind het belangrijk dat de kinderen de training leuk vinden, daar doe ik het voor!

Rini Schoormans

Leraar in Nieuwegein en Benschop.

Ik vind het moeilijk mijn passie voor het lesgeven in een paar zinnetjes weer te geven. Ik beoefen karate zo’n 35 jaar. Al snel werd ik gevraagd bij diverse lessen te assisteren. Dit groeide uit tot het geven van volledige karatelessen, zowel aan de jeugd als aan volwassenen. Het is, mede vanuit mijn achtergrond als leraar basisonderwijs, mijn passie om mensen met plezier te laten sporten en ze daarbij zoveel mogelijk te leren.

Max van Rooij

Enthousiaste leerling bij Atarashii.

Naast mijn eigen training assisteer ik bij de jeugdlessen, waarbij ik vooral leerlingen met een witte, gele of oranje band begeleid. Ik heb scholing gehad in het omgaan met kinderen met een stoornis in het Autisme spectrum. Dit komt goed van pas, want ik geloof erg in het gevoel dat we als vereniging willen uit stralen: ‘Karate is voor iedereen!’.